keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Leikkaa&liimaa

Eilen oli kyllä niin huippupäivä. Aamusellä lähdin ajelemaan kohti pääkaupunkiseutua, kohteena Leikkaa&liimaa tapahtuma. Matka kiersi Sinellin ja Ikean kautta. Heini, Lintsi ja Ommu olivat löytäneet todella kivan paikan tapahtumalle ja hankkineet vielä valtavan määrän sponsoreitakin. Saimme kaikki ison kassillisen kaikkea kivaa ja vielä myöhemmin jokainen sai arpajaisvoitonkin.Osallistuin tapahtumassa myös samat materiaalit-haasteeseen. En ollut suunnitellut sivua kotona ollenkaan, en edes kuvia valkannut. Paperit olivat hieman hankalan värisiä mutta päädyin käyttämään vaaleanvihreää. Kaikkia setissä olevia tarvikkeita piti käyttää paitsi papereita ei tarvinnut jokaista olla sivussa mukana. Nauha ja napit istuivat ongelmitta sivuun. Sinellistä ostin tähtikahvalävistäjän ja sitä käytinkin ahkerasti koko illan melkein joka sivuun. Sain haastesivun lisäksi tarinointia vaille valmiiksi kolme sivua. Koitan ne tänään viimeistellä ja esitellä sitten.
Suuri kiitos vielä järjestäjille ja kaikille mukana olleille, oli aivan ihanaa!

7 kommenttia:

 1. JOO,KIITOS sullekin seurasta, oli myös kiva tutustua, selvisit sit aamuksi kotiin!!?!,kun olet aikaisin jo postannut!

  VastaaPoista
 2. Kyllä oli kiva nähdä! Tuotelias ainakin olit vaikka leiskoista puuttuiskin tarinointeja.

  VastaaPoista
 3. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa.

  VastaaPoista
 4. Niin oli! Ja seuraavaksi etsin kuvia siitä askarteluhuoneesta :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos seurasta! Sait tosi ihanaa jälkeä aikaan. Ja valokuvasi on loistavia! Askarteluhuoneesi näyttää ihan ammattimaiselta :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos itselleskin - ainakin pöytäseurasta ja ison tähtileikkurin lainasta :)
  Tuo seuraavan postauksen pojat-sivu on kyllä upea: mahtava valokuva, ja maaliroiskeet kruunaa sivun! Ja käsittämättömän nopea taas olit :)

  VastaaPoista
 7. Arvasimme koirasta, että tämä on sinun sivusi :) Tyylikäs ja hyvin sait kaikkia matskuja käytettyä!

  VastaaPoista