keskiviikko 10. helmikuuta 2010

ÖDT oma esittely

Ensimmäinen homma ÖDT pestissä oli tehdä itsestä esittely. Lähdin ratkomaan asiaa syömisen kautta ja päädyin nirso & perso sivuun. Baulan kanssa syksyllä scräppiristeilyllä löysimme tämän aiheen tiimoilta paljon yhteistä puhuttavaa ja samaistumista.


"Olen aina, lapsesta asti, ollut kovin ronkeli ruoan suhteen. Lapsuudessa ruokavalioni koostui lähinnä perunasta, porkkanoista ja herneistä. Pikkuhiljaa valikoima on kasvanut mutta edelleenkään en koske liharuokiin tai sipuliin. Monesti nirsoiluni on tuottanut muille päänvaivaa ja anoppikin on saanut osansa tästä ilosta. Tuntuu, että muut ihmiset stressaavat syömisistäni enemmän kuin minä itse. Olenkin aina linjalla, syön sen minkä syön ja minua varten ei tarvitse laittaa mitään erikoista. Jos ruoka ei kelpaa niin oma syynihän se on. Ruoka-asiassa on toinenkin puoli, olen kovin perso joillekin herkuille ja ruoille. Harvoin tulee näiden ruokien kohdalla mitta täyteen. Näiden herkkujen kanssa joutuu kuitenkin harrastamaan hienoista säännöstelyä, tuppaavat pirut kerääntymään vartaloon. Sivun reunaan on listattu puolet ja puolet, voitte koittaa arpoa mitkä kuuluvat nirso ja mitkä perso listalleni."
Sivun syntyminen tuotti tuskaa ja tässä sivussa onkin liimattu ja revitty irti ihan urakalla. Vieläkään en ole asetteluun tyytyväinen mutta joskus on luovutettava. Mittanauhateippi on ollut varastossa on pitkään ja vihdoin raaskin sitä käyttääkin.

2 kommenttia:

  1. hih.. :) Tää on vaan just niin paras! Pöllöt ja erityisesti pieni tsirp numeroteipin yläpuolella on ihan must.

    VastaaPoista
  2. Kas, olit hukkautunut blogilistaltani muutettuasi, onneksi löysin sinut taas :) Hieno idea sivulle ja tykkään tietysti etenkin pöllöistä <3

    VastaaPoista