perjantai 21. joulukuuta 2012

Oma joululahja

Miun joululahja saapui jokin aika sitten. Kuvat kertokoon eli Project Life Clementine edition tupsahti tänne muovitaskuje kera. Tämän vuoden kansio on ajantasalla ja tykkään edelleen tehdä tätä projektia joten miksikäs en myös ensi vuonna. 
Vuosien 2011 ja 2012 kansiot olen vaihtanut American Craftsin mustiin kansioihin koska en tykännyt PL:n omista kansioista jotka minulla noille vuosille oli. Ihania uudistuksia näihin aina tulee joten tykkään erityisen paljon siitä, että kaikki viikkokortit ja tarinointilaput ovat kaksipuoleisia eli tuplasti monikäyttöisempiä. Lisäksi on entistä enemmän niin pystyyn kuin vaakaankin. Viikkokortit ovat aina toiselta puolelta pystyyn ja toiselta vaakaan. En malttaisi odottaa vuoden vaihtumista ja uuden kansion aloittamista.

3 kommenttia:

 1. Ooh! inä tajusin koko jutun vasta viime hetkellä, joten omani saan vasta tammikuun lopulla. Tilasin Sea foam sarjaa itselleni. Olen tosin vähän tulostellut netistä jotain löytämiäni kivoja kortteja. Hyvää uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 2. Mitämitämitä, mun clementinessä on viikkokortit ihan vaan yksipuolisia.. Oon niin kaivannu pystyversioita, mut ilmeisesti sitä ei vielä sillon keksitty, kun tilasin tän jo kesällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siun setti on sit ehkä vanhempaa tuotantoa. On tosi kiva kun ovat lisänneet noita pystyjuttuja

   Poista