maanantai 2. tammikuuta 2012

Project Life 2011 kirjoissa ja kansissa

Niin se vuosi vierähti ja Project Life vuoden 2011 osalta on kirjoissa ja kansissa. Olen erittäin tyytyväinen tähän projektiin, siitä tuli enemmän kuin mieleinen vaikka taival olikin pitkä.

Alkuvuodesta kansio ja lippulappuset olivat hyvin esillä kokoajan sivupöydällä. No, ei mennyt montaa päivää kun jo laahasin tekstien kanssa jäljessä. Kun työkiireet ja raskausväsymys iski jäi kuvaaminenkin vähälle. Lisäksi kun sairastin kunnon flunssan helmikuun paikkeilla alettiin projektin kanssa olla jo paljon jäljessä. Silloin ajattelinkin jo luovuttaa koko homman. Keväällä kuitenkin kirin kiinni ja kesä sujui mukavasti. Syksyllä, kun valokuvatulostin muutti taloon alkoi homma olla vielä hauskempaa ja loppuvuodesta olen nauttinut kansion kasaamisesta. Matkan varrella innostusta hommaan olen saanut Lauranan vastaavasta projektista jota Laurana on jaksanut meille aina vilautella tasaiseen tahtiin.

Kuvasin kansiostani videon mutta se ei nyt tahtonut latautua tänne tällä kertaa joten lisäilen sen myöhemmin tai laitan kuvia aukeamista.

Vuotta 2012 jatketaan samaan malliin. Kaverin kanssa tilattiin kansiot ja muut sälät. Eniten nyt inspiroi erilaisten muovitaskujen käyttäminen. Tavoitteena on keskittyä enemmän kuviin ja vähemmän jaaritteluteksteihin. Aikomuksena on täyttää kansiota enemmän viikko-periaatteella kuin viime vuosi oli enemmäkin päiväkohtainen. Kansion täyttämisestä on nyt tullut rutiinia ja nyt tiedän paremmin minkälaista kansiota haluan tehdä ja mitä sinne tallettaa.

Ellis kirjoitteli aiheesta kivan postauksen ja kyseli muiden tuntoja projektin suhteen. Itse koen, että viime vuosi oli sellaista totuttelua kansion kasaamiseen ja tänä vuonna uskon homman olevan paljon helpompaa. Uusi, erilainen kansio inspiroi ja oman osansa antaa valokuvatulostin jolloin ei tarvitse odotella kuvia. Mukavaa on myös ajatella, että pojalle tästä tulee kiva muisto lapsuusajoista.

Ainut valittamisen paikka on kuitenkin juuri se mistä Elliskin mainitsi eli viikkokortit ovat vaakaan ja tekstikortit pystyyn. Muovitaskuja kun on nyt erilaisia niin toki olisi kiva, että lappusetkin kävisivät niihin paremmin ja olisivat monikäyttöisempiä. Uusissa tekstikorteissa on takapuolella viivoitus mutta niin, että kortti on käytettävä pystysuunnassa. Mukana tuli kyllä pinkka ruudutettuja korttejakin jotka sitten soveltuvat niin vaakaan kuin pystyynkin mutta niissä ei ole mitään koristeluja kuten noissa tarinakorteissa muuten on.

Vaikka minulla nyt on kansio ja kortit tätä vuotta varten niin ajattelin, että kun noita uusia tuotteita tulee Euroopan puolelle myyntiin niin tilaisin jo vuotta 2013 varten kansion. Itse en jaksa alkaa silppuamaan papereita vaan arvostan juurikin sitä helppoutta jonka valmispaketti tuo. Ja vaikka en jaksaisikaan vaikka vuotta 2013 kasata niin uskoisin, että paketille tulee kuitenkin joskus käyttöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti