torstai 29. syyskuuta 2011

Tunnustus

Sain Anskilta tällaisen tunnustuksen. Tunnustuksen mukana piti vastata kolmeen kysymykseen ja jakaa palkinto eteenpäin 15 bloggaajalle.

Kysymykset tässä ja mun vastaukset niihin:
1) Väri: jos vaatteista on kysymys niin mustaa, muuten sitten taas pinkki, oranssi, lime, turkoosi, harmaa
2) Ruoka: ei ole minun juttu, jos voisin olla syömättä niin hyvä, mutta kun jotain on popsittava ajoittain niin stressihän siitä syntyy kun ei mikään ruoka oikein maistu, puurot (etenkin tattari) ja keitot (pinaatti & herne) on ehkä listan yläpäässä
3) Paikka, jossa haluaisi käydä: inhoan matkustelua jokaisen reissun jälkeen enemmän ja enemmän joten mikään paikka ei hirveästi minua kiehdo

Olen tylsä enkä jaa tätä eteenpäin. Tämä oli jo eräänlainen saavutus, että sain tämän edes tänne laitettua, osa tunnustuksista kun tuppaa vaan aina jäämään bittiavaruuteen.


Kiitos muuten kaikille kommenteista kirjoitukseen askartelukaupoista, josta tulikin mieleen, että erään kaupan lasku roikkuu maksamattomana sähköpostissa. Tiedän muuten, että täällä käy blogisisarien ja askartelututtujen lisäksi kavereita ja sukulaisia lukemassa juttujani, tekin saatte kommentoida, olisi kiva tietää kuka täällä vierailee =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti