sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Kesälomalle

Nyt on lapsoset saateltu kesälomalle. Ope lähtee vähän haikein mielin kesälomalle. Toki loma on kivaa mutta kun tietää, että syksyllä lapset jatkavat sijaisen voimin niin vähän haikeus iskee, mie kun tykkään aika kovasti työstäni ja oppilaistani. Ensi vuosi menee kuitenkin varmasti nopeasti tässä kotonakin kun pienoinen sitten joskus syntyy. Ja pääsenhän mie jo ensi keväänä isoille käsitöitä opettamaan.

Kevät kului näppärästi todistuksia väsäten. Minun pikkuset saivat jokainen kirjoittamani runon ja kannet väsäsin Tapestryn kukkakranssileimasimilla. Kolmea väriä tein ja tuossa keskellä lukee aina lapsen nimi, suttasen ne nyt tässä kuvassa.

Eilen ei mennyt ihan putkeen juhlinnat ja jouduin yksistä lakkiaisista suuntaamaan migreenini kanssa sairaalan päivystykseen. Hyvin nukutti sielläkin lopulta ja olokin helpottui kun lääkäriä odottelin 4 tuntia. Kotiin passittivat kun neurologia ei talossa ollut. Vieläkin ihan hönttö olo ja lihakset jäykkänä mutta jospa tämä tästä.

4 kommenttia:

 1. :) Hienoja. Näistä kansista kyllä huokuu oppilaista välittäminen.

  VastaaPoista
 2. Voi ei! Paranemisia migreenin kanssa :(
  Kauniit ja herkät kortit <3

  VastaaPoista
 3. Niin on. Aurinkoista kesän alkua!

  VastaaPoista
 4. Hyvää kesälomaa! Mulla oli ihan samat fiilikset eilen kevätjuhlan jälkeen - haikeus, vaikka itse olen syksyllä töihin palaamassakin.

  VastaaPoista