lauantai 12. helmikuuta 2011

Säilytysideablogi

Oletteko huomanneet, että Maiju, Carola ja Xing pistävät pystyyn blogin joka käsittelee askartelutarvikkeiden säilytystä. Ystävänpäivänä pääsemme blogia lukemaan, odotan innolla mitä blogi tulee pitämään sisällä. Itselläni ei ole pitkään aikaan ollut tarvetta kauheasti miettiä tarvikkeiden säilytystä, koska minulla on kopperoni jonne kaikki mahtuu aika kivasti. Myöskin ostokset ovat viime aikoina olleet maltillisia ja tavaramäärä ei ole kasvanut, vaan ennemminkin vähentynyt. Joululomalla viimeksi siivoilin askartelukoppiani mutta tavarat pysyivät paikoillaan, järjestelin vain paperipinoja ym. Silti uskon, että on mukava seurata blogia ja saada uusia ideoita säilytykseen vaikkei itsellä niin suurta tarvetta siihen ole.

2 kommenttia:

  1. Ellishän juuri kommentoi, että nimenomaan kompaktit ratkaisut kiinnostavat eli varmasti myös sinun komerosi. Olet selvästi saanut sen hyvin suunniteltua

    VastaaPoista
  2. Kiva kun mainostat täälläkin.
    Uskon, että saamme sinne koottua kaikenlaisia ratkaisuja ajan kanssa. On kiva, että jatkossa saadaan levitettyä sanaa kaikista uusista ja kivoista säilytysideoista, mitä meidän kaikki luovat askartelijat keksivät ;)

    VastaaPoista