maanantai 22. maaliskuuta 2010

Intohimona Scräppäys 2010 Ikaalinen

Aivan ihana viikonloppu takana eli on kotiuduttu Ikaalisista scräppäämästä. Kiitokset järjestäjille sekä kaikille mukana olleille. Oli mukava tavata taas monia tuttuja ja tutustua uusiin kasvoihin. Ostoksiakin tuli tehtyä jonkin verran, mukaan tarttui lähinnä papereita. Paikalla oli myyjiä kiitettävä määrä ja valikoimaa löytyi.

Lauantaina osallistuin Heinikan akryylialbumi kurssille ja olen kovin tyytyväinen kurssin antiin. Sain paljon vinkkejä miten akryylialbumia voi koristella. Pajassa aloittamani albumi valmistui lauantain aikana. Esittelen albumin myöhemmin paremmalla ajalla.


Todistettavasti olen scräpännyt myös muuta kuin albumin mutta yhtään sivua en valmiiksi saanut joten täytyy vielä vähän viimeistellä ja esitellä sitten sivut. Käytin pitkälti omia pakkeja sivuihin joka oli varsin toimiva ratkaisu. Vielä jos pakit olisi ehtinyt pakata loppuun asti olisi sivut varmaan valmistuneetkin. Kiitokset Riiviölle kuvasta.Ensi vuonna sitten uudestaan, mitenkä sitä malttaakaan odottaa :) Nyt kuitenkin suuntaan hieman kylmempiin vesiin pulikoimaan kuin mitä Ikaalisista löytyi.

4 kommenttia:

 1. Olitkohan se, joka sai akryylialbumin ekana valmiiksi? :) Oli kiva tavata, ja teeleiska tuossa alempana on myös tosi hieno (tosin saatan olla teenjuojana puolueellinen ;)

  VastaaPoista
 2. Kiva oli nähdä vilaukselta taas! Seuraavan kerran sitten paremmalla ajalla!

  VastaaPoista
 3. Harmi, kun ei ehditty juttelemaan enemmän... Toivottavasti seuraavalla kerralla.

  Samaa mieltä Xingin kanssa, aivan ihastuttava tuo tee -leiska.

  VastaaPoista